Wie is de rat

Wie is de rat

Tijdens het spel ‘Wie is de rat’ krijgt ieder team een koffer, waarmee het op pad gaat om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren en kennisvragen te beantwoorden. Maar let op: in ieder team bevindt zich een ‘rat’. Deze rat probeert zoveel mogelijk zaken te saboteren, zonder zich hierbij verdacht te maken.

Tijdens het spel wordt het team een aantal keer bij een checkpoint verwacht om tegen de andere teams te strijden. Wees op tijd, want te laat aanwezig zijn levert strafpunten op, wat de rat in het team extra machtig maakt.

Gedurende het spel moet duidelijk worden wie de rat is in het team. Hoe vaker de rat uiteindelijk op de stemkaartjes staat, hoe meer punten het team krijgt. Daarnaast krijgt ieder teamlid een persoonlijke opdracht mee die hij zo goed mogelijk moet uitvoeren.

Uiteindelijk verzamelen alle teams zich weer in de horecagelegenheid waar het spel begonnen is. Hier worden door de begeleiders alle punten geteld, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt. Het winnende team krijgt een leuk presentje!

Prijs: € 37,50
Tijdsduur: 3 uur

Inclusief:

• Ontvangst in horecagelegenheid met 1 drankje + lekkernij
• uitleg door begeleider(s)
• Indeling teams (dit mag u voorafgaand aan het uitje ook zelf doen)
• Prijsuitreiking met 1 drankje