Stadswandeling Groningen
135,00
(prijs per gids, incl btw)
2
uur, ca
 

Groningen staat bekend als gezellige studentenstad. En dat klopt! ‘s Zomers zitten de terrassen aan de Grote Markt en in de Poelestraat afgeladen vol, en er is altijd wel wat te doen.

Maar Groningen is ook een oude Hanzestad met een boeiende geschiedenis. De middeleeuwse pakhuizen aan de A bijvoorbeeld, herinneren nog aan die tijd. En Groningen is ook bijzonder rijk aan mooie gasthuizen of ‘hofjes’! Ook die kunt u bekijken tijdens deze rondleiding door de binnenstad.

En wist u dat deze ongekroonde hoofdstad van het Noorden ook een naam heeft hoog te houden wat betreft moderne architectuur? Het Groninger museum, het Gasuniegebouw en het nieuwe Groninger Forum zijn er enkele voorbeelden van.

Tijdens deze gezellige rondleidingen door Groningen leert u de stad op uw duimpje kennen, zodat ook u na afloop zult zeggen: Er gaat niets boven Groningen!

Deze stadswandeling is niet alleen leuk als bedrijfsuitje, maar ook voor vrienden- en familiegroepen.

Kosten:
De kosten voor een wandeling van maximaal 2 uur bedragen € 135,- per gids. U kunt dan met maximaal 25 personen meewandelen; voor grotere groepen worden meer gidsen ingezet.

1 t/m 25 €135,-
26 t/m 50 €270,-
51 t/m 75 €405,-
76 t/m 100 €540,-
etc.

Als u boekt voor personen komt het totaalbedrag uit op: 
€ 0
 
  • Géén reserveringskosten
  • Géén toeslagen voor andere taal, weekendboekingen of themawandelingen
  • Maximaal 25 personen per gids