stadswandelingen amersfoort
135,00
(prijs per gids, incl btw)
2
uur, ca
 

Als je vaak met de trein reist, is de Amersfoortse Koppelpoort een goede bekende: het spoor loopt er vlak langs. Deze middeleeuwse water- en landpoort is hét beeldmerk van Amersfoort! Naast de beroemde Amersfoortse Kei natuurlijk…

Maar Amersfoort telt nog veel meer prachtige monumenten. Niet minder dan 360 rijks- en 360 gemeentelijke monumenten om precies te zijn! Dit hoge aantal heeft Amersfoort danken aan het feit dat de stad in het verleden een lange periode van economische neergang kende, waardoor er weinig werd gesloopt en vernieuwd. De middeleeuwse Muurhuizen, de Monnikendam en de Mariahof zijn prachtige voorbeelden van deze overblijfselen uit een ver verleden. Amersfoort is dan ook een ideale stad voor een historische stadswandeling!

Bijzonder is ook, dat Amersfoort in het verleden enkele beroemde inwoners heeft gekend, zoals raadspensionaris Johan van Oldenbarnevelt.

En wist u dat ook Mondriaan een geboren Amersfoorter was? Zijn geboortehuis is vandaag de dag een museum. Ook op het gebied van moderne kunst valt er dus het een en ander over Amersfoort te vertellen. Al met al komt u tijdens een stadswandeling door het prachtige Amersfoort ogen en oren tekort!

Deze rondleiding is niet alleen leuk als bedrijfsuitje, maar ook voor vrienden- en familiegroepen.

Kosten:
De kosten voor een wandeling van maximaal 2 uur bedragen € 135,- per gids. U kunt dan met maximaal 25 personen meewandelen; voor grotere groepen worden meer gidsen ingezet.

1 t/m 25 €135,-
26 t/m 50 €270,-
51 t/m 75 €405,-
76 t/m 100 €540,-
etc.

Als u boekt voor personen komt het totaalbedrag uit op: 
€ 0
 
  • Géén reserveringskosten
  • Géén toeslagen voor andere taal, weekendboekingen of themawandelingen
  • Maximaal 25 personen per gids