Stadswandeling Assen
125,00
(prijs per gids, incl btw)
2
uur, ca
 

Bij Assen denkt u in de eerste plaats misschien aan het standbeeld van Bartje, dat op de Brink staat. Maar onbekend maakt onbemind, want deze stad heeft veel meer te bieden dan u misschien denkt.

Tijdens een rondleiding door Assen maakt u onder andere kennis met het prachtige historische centrum. De vestiging van het Cisterciënser klooster Mariënkamp in de dertiende eeuw, was het begin van de latere Drentse hoofdstad. Sporen van dit klooster zijn nog altijd te zien. In de 18e en 19e eeuw werd de plaats uitgebreid met prachtige, voorname huizen. Niet voor niets kreeg Assen toen de bijnaam ‘stad van paleizen’. Tijdens deze stadswandeling wekken we de interessante geschiedenis van Assen weer tot leven.

Maar ook op het gebied van kunst en cultuur is er in Assen van alles te beleven. De laatste jaren is er in het centrum van Assen nog mooier geworden. Zo heeft het Drents museum een gedaanteverwisseling ondergaan, en heeft de stad een schitterend, nieuw theater gekregen aan de Kolk.

Na afloop van deze gezellige rondleiding door Assen zult u versteld staan van deze mooie stad!

Deze stadswandeling is niet alleen leuk als bedrijfsuitje, maar ook voor vrienden- en familiegroepen. Natuurlijk is deze rondleiding door Assen ook uit te breiden tot een walking dinner.

Kosten:
De kosten voor een wandeling van 2 uur bedragen € 125,- per gids. U kunt dan met maximaal 25 personen meewandelen; voor grotere groepen worden meer gidsen ingezet.

1 t/m 25 €125,-
26 t/m 50 €250,-
51 t/m 75 €375,-
76 t/m 100 €500,-
etc.

Als u boekt voor personen komt het totaalbedrag uit op: 
€ 0
 
  • Géén reserveringskosten
  • Géén toeslagen voor andere taal, weekendboekingen of themawandelingen
  • Maximaal 25 personen per gids