Wandelingen

Wandelingen

Een stadswandeling is leuk om te doen: om een stad beter te leren kennen, maar ook voor de gezelligheid. Een ideaal bedrijfsuitje of familie-uitstapje!

Bij Karakter Stadswandelingen kunt u kiezen uit diverse wandelingen. Bent u voor het eerst in een stad, dan is het leuk om een historische stadswandeling te maken. Wilt u eens want anders, dan is een van de themawandelingen een alternatief. Verbaas u bijvoorbeeld over de vele hofjes die de stad Groningen rijk is tijdens een hofjeswandeling, of bewonder de prachtige gevelstenen in Amersfoort tijdens een gevelstenenwandeling!

De stadswandeling kan worden gecombineerd met culinaire stops. Tijdens een walking dinner wisselt u uw wandeling af met het nuttigen van een hoofd-, voor-, en nagerecht, in drie verschillende restaurants. Zo leert u behalve de stad van uw keuze, ook het culinaire aanbod kennen. En een walking dinner is extra gezellig, want een stuk afwisselender dan een gewoon etentje.

Als u een keuze heeft gemaakt uit het aanbod van Karakter Stadswandelingen, dan reserveert u via de knop ‘direct boeken’ snel de gewenste wandelingen. Natuurlijk is het ook mogelijk eerst meer informatie in te winnen, of een offerte aan te vragen. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.