Walking Dinner
64,00
(prijs p.p, incl btw)
4
uur, ca
 

Tijdens een walking dinner in Assen hoort u de mooiste verhalen over deze verrassende stad. Zo komt de geschiedenis van de Drentse hoofdstad tot leven! Tussendoor geniet u van een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht in drie goede restaurants in de binnenstad.

Assen ontdekken tijdens een walking dinner, langs onder meer de pittoreske Brink, de levendige Markt, en de feeërieke Vaart. Van het middeleeuwse klooster Mariënkamp tot het oudste huis van Assen, het komt allemaal aan bod.

De sfeer zit er tijdens een walking dinner in Assen goed in. Daar zorgen de variatie in restaurants, de afwisseling tussen dineren en wandelen en de veranderende tafelschikking wel voor.

Een walking dinner in Assen van Karakter Stadswandelingen ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

18:00 – 18:45 uur Voorgerecht restaurant De Heeren Hofsteenge
18:45 – 19:30 uur Eerste deel stadswandeling Assen
19:30 – 20:30 uur Hoofdgerecht restaurant De Jonge
20:30 – 21:15 uur Tweede deel stadswandeling Assen
21:15 – 22:00 uur Dessert restaurant Liff

Uiteraard kan het tijdstip en de restaurants worden aangepast. Zo kan ook gekozen worden voor een walking brunch of een walking lunch.

Karakter Stadswandelingen neemt u graag het werk uit handen, zodat u voor dat u voor een walking dinner in Assen bijna niets voor hoeft te regelen. Vraag een vrijblijvende offerte aan, of boek meteen!

Als u boekt voor personen komt het totaalbedrag uit op: 
€ 0
 
  • Géén reserveringskosten
  • Géén toeslagen voor andere taal, weekendboekingen of themawandelingen
  • Maximaal 25 personen per gids