Walking Dinner
64,00
(prijs p.p, incl btw)
4
uur, ca
 

Een walking dinner in Zwolle, dat betekent een gezellige wandeling samen met vrienden, collega’s of familie door deze eeuwenoude stad, afgewisseld met een voor-, hoofd en nagerecht in drie goede horecagelegenheden.

Door de variatie in restaurants, de veranderende tafelschikking en de afwisseling tussen wandelen en dineren ontstaat er tijdens een walking dinner een ontspannen sfeer. Dat wordt dus een gezellige avond!

En passant komt u tijdens een walking dinner in Zwolle nog wat te weten over de historie van deze hanzestad ook. Uiteraard ontbreken highlights als de Sassenpoort en de Peperbus niet. Maar weet u bijvoorbeeld wie Joan Derk van der Capellen tot den Pol was? Tijdens een walking dinner in Zwolle komt u het te weten.

Een walking dinner in Zwolle van Karakter Stadswandelingen verloopt ongeveer als volgt:

18:00 – 18:45 uur Voorgerecht restaurant Belgische Keizer
18:45 – 19:30 uur Eerste deel stadswandeling Zwolle
19:30 – 20:30 uur Hoofdgerecht restaurant Humphrey’s
20:30 – 21:15 uur Tweede deel stadswandeling Zwolle
21:15 – 22:00 uur Dessert restaurant Hofvlietvilla

Vanzelfsprekend kunnen restaurants en tijden worden aangepast. En in plaats van een walking dinner is ook een walking lunch of een walking brunch in Zwolle mogelijk.

Als u uw walking dinner uitbesteed aan Karakter Stadswandelingen heeft u er zelf bijna geen omkijken meer na. Dus boek het walking dinner meteen, of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan.

Als u boekt voor personen komt het totaalbedrag uit op: 
€ 0
 
  • Géén reserveringskosten
  • Géén toeslagen voor andere taal, weekendboekingen of themawandelingen
  • Maximaal 25 personen per gids