Walking Dinner
64,00
(prijs p.p, incl btw)
4
uur, ca
 

Een walking dinner in Amersfoort: een voor-, hoofd- en nagerecht in drie goede restaurants, afgewisseld met gezellige wandelingen door de historische Amersfoortse binnenstad.

Als vanzelf ontstaat er tijdens een walking dinner een gezellige, losse sfeer. Daar zorgen de variatie in eetgelegenheden, de afwisseling tussen tafelen en wandelen en de wijzigende tafelschikking wel voor.

Tussen de gangen door is het genieten van al het moois dat Amersfoort te bieden heeft. En dat is nogal wat! Natuurlijk wandelen we langs de Koppelpoort en de Onze Lieve Vrouwetoren. Maar u krijgt bijvoorbeeld ook de woonhuizen van Johan van Oldebarnevelt en Mondriaan te zien.

Een walking dinner in Amersfoort van Karakter Stadswandelingen ziet er ongeveer als volgt uit:

18:00 – 18:45 uur Voorgerecht restaurant Hemels
18:45 – 19:30 uur Eerste deel stadswandeling Amersfoort
19:30 – 20:30 uur Hoofdgerecht restaurant Humphreys
20:30 – 21:15 uur Tweede deel stadswandeling Amersfoort
21:15 – 22:00 uur Dessert restaurant Dara

Uiteraard kunnen restaurants en tijden worden aangepast. En naast een walking dinner behoren ook een walking lunch of een walking brunch in Amersfoort tot de mogelijkheden.

Reserveer uw bedrijfsuitje of familieuitstapje bij Karakter Stadswandelingen en het wordt voor u geregeld. Zo heeft u er geen omkijken meer naar! Dus boek uw walking dinner meteen, of vraag eerst een vrijblijvende prijsopgave aan.

Als u boekt voor personen komt het totaalbedrag uit op: 
€ 0
 
  • Géén reserveringskosten
  • Géén toeslagen voor andere taal, weekendboekingen of themawandelingen
  • Maximaal 25 personen per gids